SUB 70 MØTERE

Vi kan få en provisjon hvis du kjøper etter å ha klikket på en av våre lenker.

Alle Sub 70 puttere er CNC -frest fra karbonstål.
Samlingen inneholder populære hodestiler som alle er ferdig i svart PVD.
Prisene varierer mellom $ 149 og $ 179.
Visste du at et golfselskap lager fullfresede puttere for under $ 200?

Høres umulig ut. Sub 70 gjør akkurat det.

Mens andre selskapers grundig fresede tilbud konsekvent overstiger $ 400, er Sub 70 puttere mindre enn halvparten av prisen.

Dette reiser mange spørsmål for meg.

Er disse putterne først og fremst sammenlignbare med andre fresede puttere? Bruker de rimeligere materialer og produksjonsmetoder? Tillater Sub 70s direkte-til-forbruker-modell dem å unngå kostnadene som større OEMer alle betaler? Er dette puttere som folk vil ha med seg?
Jeg vil ikke svare fullt ut på alle disse spørsmålene, men la oss se hva vi kan finne på.

ER SUB 70 PUTTERE LIKE PÅ ANDRE PUTTERE?

Dette er sannsynligvis det beste spørsmålet å starte uten dem alle. Er de dyktige puttere? Hvis en putter ikke fungerer bra, vil den ikke selge for $ 500. Alternativt $ 5. Så igjen, hvordan går det med dem?

La oss se hvordan Sub 70 -putterne klarte seg i Most Wanted putter -testene. I 2021 avsluttet Sub 70 Sycamore 004-klubben i midten av pakken, men fungerte bra i 20-fotsområdet. Deres Sycamore 002 midthammer endte på sjuende av 44 påmeldte året før og var utmerket fra fem fot. I Most Wanted Blade Putter -testen i 2020 endte Sycamore 001 -bladet i den nederste tredjedelen av testbassenget.

Selv om datasettet for tre puttere er begrenset, antyder den sterke visningen for de to mallets at disse putterne har noe spill. Selv om bladet ikke gikk bra, avsluttet det foran puttere fra store merker som PING, Toulon, Cleveland, Odyssey og Bettinardi. Den vant kanskje ikke konkurransen, men den var nær.
Basert på det vi har sett så langt, vil jeg si at Sub 70 putterne er like spillbare som konkurrentene.

ER DE 70 MØNSTERNE LAGET MED BILLIGE MATERIALER OG PRODUKSJON?

I et nøtteskall, nei. Mens noen puttere i prisklassen Sub-70 markedsføres som frest, er de støpte puttere som har blitt malt på overflaten etter at de ble sluppet. Sub 70 putterne er laget utelukkende av karbonstål. Det var ingen avstøpning involvert. Dette er en mer tidkrevende og dermed dyrere prosess. Fordi karbonstål er utsatt for rust, la Sub 70 til et svart PVD -belegg for å forbedre holdbarhet og utseende.

Karbonstål fullfrest konstruksjon og PVD -finish er ikke typiske trekk ved puttere som er under $ 200. Uansett hva Sub 70 gjør for å holde kostnadene nede, skjer det ikke i produksjonsprosessen.

ØKER DIREKTE-TIL-FORBRUKER-SPARENE KOSTNADEN?

Jeg tror dette er det beste stedet å se når man prøver å finne ut hvordan disse putterne kan være så billige. Sub 70 trenger ikke å bruke mye penger på de spesifikke tingene OEM -produsenter bruker penger på, for eksempel reklame, fordi den selger direkte til forbrukeren. Store selskaper bruker mye penger på prangende annonsekampanjer for å markedsføre sine siste og mest fantastiske kreasjoner. Hvis selskapet skal tjene penger, må disse pengene og lønnene til de involverte tas med i prisen på golfklubben.
For å få tilbake produksjon og annonseringskostnader, bør et stort selskaps putter koste $ 300. Hvis et selskap, for eksempel Sub 70, ikke betaler disse kostnadene, trenger putteren ikke å inkludere dem i prisen og kan dermed være billigere.

VIL GOLFERE BRUKE EN SUB-70 PUTTER?

Jeg håper at diskusjonen om ytelse vil være tilstrekkelig for å svare “ja” på dette spørsmålet. Imidlertid diskuterer vi puttere, og golfspillere kan være merkelige dyr for valg av putter.

Populære hodeformer florerer i Sub 70 putter -serien. Det er en Anser, en #7, en #9, et bredt blad og andre kjente stiler. Sub 70 skyver ikke designkonvolutten her, men i stedet gir de golfere typer, de er vant til. Dette er en klok beslutning fra deres side. Hvis en kunde gjenkjenner hodeformen, er det mer sannsynlig at de prøver et ukjent merke.

Når du graver litt dypere inn i tilpasningsalternativene, vil du legge merke til at Sub 70 også gir deg noen alternativer for hvordan putteren din er bygget. På noen av hodene kan du velge mellom en enkelt- eller dobbeltbøyet aksel, et av de mer spennende alternativene. Ikke bare vil dette endre forskyvningen og se på adressen til putteren, men det vil også endre hvordan putteren spiller. Så vidt jeg kan se, varierer putterprisen bare hvis du velger det dyrere SuperStroke -grepet. Aksjen Winn Medalist er et ganske godt aksjegrep, så det er ikke nødvendig å bytte det.

SUB 70 PUTTER TAKEAWAY Da jeg først begynte å forske på disse putterne, var jeg skeptisk. Men jo mer jeg så på dem, desto mer imponert ble jeg. Det virker usannsynlig at et selskap kan produsere CNC-freste karbonstålputtere med en PVD-finish for $ 149 til $ 179. Sub 70, derimot, har gjort nettopp det. Bortsett fra den utrolige verdien, gjør kombinasjonen av populære hodeformer og foreløpige Most Wanted -forestillinger disse putterne verdt en titt.

Er du fortsatt ikke overbevist om at disse er verdt å undersøke? Sub 70 tilbyr en 60-dagers pengene-tilbake-garanti uten “ingen spørsmål.” Du kan til og med behandle disse som om de var Amazon -garderobe. Bestill to eller tre som interesserer deg, og behold den som fungerer best. Selv om du eier et par av disse putterne, vil du få mindre penger enn en ny putter fra et annet selskap.