Hvilke golfregler bør oppheves?

Hos Golf Digest er golf mer en lidenskap enn et yrke. Denne lidenskapen manifesterer seg ofte i filosofiske, analytiske, ideologiske og til tider idiotiske arbeidsplassdiskusjoner om spillet. Vi bestemte oss for å ta disse kontorsamtalene på nettet i denne perioden med pause i sporten vår (og i verden for øvrig) i håp om å gi en velkommen distraksjon.

I den siste delen av “Great Golf Debates” tar forfatterne Christopher Powers og Joel Beall opp det presserende spørsmålet: Hvilke golfregler bør oppheves?

Beall: Under pandemien har U.S.G.A. og R&A slappet av noen av golfreglene. Dette kommer et år etter at spillets vedtekter ble betydelig revidert. Men det er noen få regler som fortsetter å forvirre, forvirre og rasende de gode menneskene i Far Hills, så de har kommet til oss for å få hjelp. Hvilke golfregler endrer, implementerer eller eliminerer du, Chris?

Powers: Hvor mye tid har du, kompis?

Det første jeg ville se på er utenfor grensene, og jeg ville begynne med å fjerne det helt. Jeg forstår at O.B. regelen ble lempet slik at banene kunne vedta en lokal lov og ikke kreve at spillerne gjorde slag og distanse, men de fleste golfspillere spilte på den måten uansett. Hvorfor? Fordi det å tvinge spillere til å gå tilbake til tee eller slå en foreløpig kamp, ​​hvor de i beste fall vil kjempe om bogey, er dumt og en fullstendig tempo-i-play-morder.

Det er en overdreven straff, spesielt for en ball som kanskje bare er noen få meter O.B. Etter min mening skyter du av, med mindre ballen din er på andres eiendom.

Beall: Samfunnet har allerede mange vilkårlige linjer. En av dem skal ikke være hvit kritt på en golfbane.

Den første forskjellen er åpenbar for meg: lindring fra et fairway divot hull. U.S.G.A. og R&A visste at divot -spørsmålet kom da de ga ut sine revisjoner i fjor, så de utarbeidet en uttalelse for det: “Et av hovedmålene for det overordnede initiativet er å gjøre reglene lettere å forstå og anvende, men også å sikre at vi opprettholdt tradisjonene og prinsippene bak spillet, “sa Thomas Pagel, USGA senior direktør for regler og amatorgolf. “Og prinsippene er å spille ballen som den ligger og banen som den er funnet. Så å skrive en regel som lar en spiller avvike fra det prinsippet var ikke noe vi ønsket å gjøre.” Problemet er at golf allerede avviker fra det prinsippet, og ofte. En Tour -spiller kan gå av banen, men gratulerer, lettelse hvis ballen ender bak en tribune. Hva om et feilaktig skudd lander på vognbanen? Fritt fall, ferdig. Det samme gjelder hvis du skyver det ned i et blomsterbed eller føler rolig vann under føttene.
Å straffe en spiller for å ha landet i et divothull er ikke bare den polare motsatsen til sportens “gentleman’s game” -etos; det er også en unnlatelse av å anvende et unntak for mindre “riktige” skudd. Det er en regel som Tiger Woods har tatt til orde for å endre, og Bibelen instruerer oss tydelig om hvordan vi skal flytte ballen ut av divots når den sier: “En stor sprekk er fikset mellom deg og oss … advar dem slik at de ikke kommer ikke til dette stedet for smerte. ” Å argumentere mot dette er å spytte i møte med rettferdighet, G.O.A.T. og Gud.

Powers: Utmerket poeng om tribunen, som i det minste på Golf Twitter omtales som “grandstanding”. Det har blitt så vanlig at det har blitt et verb. Det bringer meg tilbake til et argument jeg har gjort i hemmelighet i noen år nå: USA i 2018 Hvis tribunen ikke hadde stoppet Brooks Koepkas ball på det 18. hullet, ville Open på Shinnecock Hills enten ha A) gått til en sluttspill eller B) blitt vunnet av Tommy Fleetwood. Hvordan ble han straffet for å ha slått en helt feil krok på dagens mest trykkfylte skudd? Ved å sprette ballen av tribunen og la ham få en kort gressflis. Det er ingen tribuner der, og han hacker sannsynligvis ut fra høyere gress, der alt kan skje. Dette er en spesiell situasjon, og vi avviker litt fra poenget, men det måtte sies.

Beall: Roper ut Brooks under en pandemi. Jeg skal si fine ting om deg i begravelsen din.

Powers: Jeg er helt enig med deg i ballen-i-et-divot-hull-punktet. Har du noen gang spilt et skudd fra en divot og lyktes? Det er ganske spennende. Det tar noe vanskelig (å slå et golfskudd) og gjør det ekstremt vanskelig. Det ligner på å spille i “All-Madden” -modus.

Beall: Det er spennende, spesielt når du står opp mot noen i en kamp som ikke lar deg sparke den ut. En mer grusom “I DIN ANSIKT!” Nei, det er det ikke. (På et relatert notat kan denne reaksjonen, og hvem den ble rettet mot, bidra til å forklare hvorfor karrieren min har stoppet.) Og divot-lettelse er ingen tanker om dette emnet. Vennligst gi meg en regelendring som ikke er like åpenbar?

Powers: Hva med den nye drop-regelen og caddy-line-up-their-player-reglene, som begge trådte i kraft i 2019? Golfreglene skulle forenkles, men alle U.S.G.A. gjorde med disse to var å komplisere dem. I løpet av to måneder var det mange brudd på begge disse reglene. Det hadde ikke vært noen problemer hvis disse reglene ikke hadde blitt endret. Tror du det er “forenklet”?

Beall: Basert på tonen i kommentarene dine og bruken av anførselstegn, skal jeg si nei. Powers: Enkel løsning: I stedet for å ha en bestemt høyde å slippe fra, for eksempel kneet eller skulderen, gjør det hvor som helst over kneet. Vil du senke den til skulderhøyde? Ta en sjanse! Hva med fra livet? Ha det gøy med det! Men ikke gå ut av forstørrelsesglasset for å se om en spiller faller i kø med kneskallen.

Jeg kan se begge sider av caddy-line-up-your-player-regelen. Det er en klar fordel for spillere i verdensklasse å være perfekt stilt opp av caddie. Men det blir latterlig når Haotong Li stiller opp en tofot og blir straffet og mister seks figurer fordi han ikke gikk bort etter at caddie hans tilfeldigvis lå bak ham.

Beall: Å slippe fra kne-lengde er der oppe med kaster som prøver å bunt og sentre skyter frikast på listen over “idrettsutøvere som ser veldig lite atletiske ut.”

Du danset rundt det ovenfor, så la oss gjenta det: INGEN MER GRANDSTAND RELIEF. Gitt hvor mye penger man kan tjene på bokssuiter, går de ikke bort. Hvis proffene skal dra fordel av skudd som ricochet mot greenen, må straffen vektes like mye. “Åh, ballen din er bak dette gjestfrihetsteltet?” sier disiplinen. Så åpne den 60-graders kile, kompis. “Mitt andre poeng kommer opp noen ganger i året: hvorfor signerer proffene sine scorekort? Kan du forestille deg kaoset hvis NBA-spillere måtte beholde poengsummen alene? (Tenker) De to siste minuttene ville vært langt mer underholdende, med kamper som bryter ut minst to ganger per kamp. Likevel bør denne regelen henvises til steinalderen.

Til slutt, hvilken regel vil du legge til?

Powers: To ganger i ett spill? Tatt i betraktning hvor flyktige pickup -spill ville bli på college uansett poengsum, virker to ganger ekstremt lavt. Spill ville aldri ende fordi alle ville protestere, og menn ville slutte, ta ballen og gå hjem. Er det fortsatt golf vi diskuterer?

Uansett, hvilken regel vil jeg legge til? Gjeninnfør stymien på nytt for puttinggreenene. Det ville bli en hit blant fansen. I dagens kamp, ​​kan du tenke deg at gutter hakker over hverandres golfballer på greenene? Absolutt galskap. Jeg ville begynne med WGC-Match Play, deretter ta den med til Ryder Cup og se et knyttneve bryte ut på lekeplassen.

Beall: Stymien er så strålende at jeg glemte forslaget mitt. Min eneste advarsel er at Match Play skal gjeninnføres på Ryder Cup. Sett deg deretter ned og se golfverden brenne.